• Calificari: 28 Septembrie - 01 Octombrie
  Marea finala: 02 Octombrie

  AmcKart, Afi Palace Cotroceni

Felicitari! Te-ai inscris cu succes!

Hmmm, ceva nu a mers bine! Mai incearca o data!

Facebook

CEL MAI COMPETITIV EVENIMENT AL TOAMNEI!

TOP 4 MOTIVE PENTRU CARE SA ACCELEREZI CATRE CUPA ANTREPRENORILOR:

Oportunitati la orizont

Antreprenori la fel ca tine isi doresc sa fii in echipa lor! Fa cunostinta cu directori concentrati pe viteza si descopera oportunitati de business.

Adrenalina pura

Exista business fara competitie? Mentine-ti nivelul de adrenalina zilnic si depaseste toate asteptarile si pe pista de karting.

Business Accelerator

Pentru a fi in top, afacerea ta are nevoie de cele mai bune solutii. Fa cunostinta cu cei care iti pot deveni copiloti in drumul tau catre succes.

And the winner gets:

Prezenta ta la eveniment iti asigura un premiu garantat. Faci parte dintre cei mai buni? Marea Finala iti ofera premii fabuloase pentru tine si business-ul tau.

partenerii nostri

Eveniment sustinut de cei mai mari jucatori din industria IT! Afla rapid cum poti accesa si ofertele pe care le pun la dispozitia ta dupa acest eveniment:

 • George C., Microsoft

  Evenimentul de anul trecut a intrunit oameni frumosi, pasionati de viteza si foarte responsabili pentru stabilitatea afacerii de care sunt responsabili. Felicitari!

 • Catalin M.,Veracomp

  Ne-a facut placere sa fim partenerii Cupei Kartistilor de anul trecut. Un succes absolut, un eveniment ce a generat situatii win-win pentru toti cei implicati. Ne vom implica de fiecare data in proiecte atat de complexe: informatii si distractie deopotriva.

 • Lucian L., Bitdefender

  Ne-a facut placere sa fim partenerii evenimentelor Class IT de anul trecut, in special datorita eficientei lor. Sunt proiecte ce ne-au permis sa cream relatii si sa fim mai aproape de cei care ulterior ne-au devenit clienti, sa aflam ce fel de solutii li se potrivesc. Ne vom implica de fiecare data in proiecte de acest gen, care ofera networking si distractie deopotriva si care genereaza noi oportunitati de afaceri.

Institutii partenere