Despre evenimente

Facebook

Ce este Cupa Antreprenorilor la Karting?

Cupa Antreprenorilor la Karting se constituie intr-o competitie dedicata companiilor antreprenoriale din Romania si isi propune sa conecteze intr-o maniera informala persoane din top-management oferind oportunitati de business si relatii pentru accelerarea afacerilor.

Evenimentul este sustinut de parteneri importanti, iar accesul se face pe baza de invitatie.

Vino pregatit pentru:

  • o seara informala fara prezentari de produse/ servicii
  • o tinuta obligatorie de distractie
  • o singura investitie: de timp (2-3 ore dupa programul de la birou)

Imagini de la evenimentele ce au avut loc pana in acest moment:

Participanti

Evenimentele intrunesc pe de o parte participanti selectati de Class IT dintre fondatori, co-fondatori, proprietari sau acționar majoritar al unei companii si managing partners aflati in conducerea celor mai ambitioase firme, dar si prin inscrieri directe pe website-ul www.cupa-antreprenorilor.ro.

Criteriile de selecție pentru acestia sunt relevanța și performanța afacerilor participanților selectati, iar cifra de afaceri a companiilor pe care le conduc sa depaseasca 1 milion de Euro anual.

Invitatiile sunt exclusive și non-transferabile.

INSCRIE-TE ACUM!

Beneficiile tale

Consideram ca valoarea reala a evenimentului consta in oportunitatile de a intalni antreprenori importanti din industrie, cu aceleasi pasiuni ca si tine, și de a împărtăși cu acestia perspective de afaceri.

Aproximativ 35 % dintre participantii evenimentelor anterioare au stabilit legaturi de cursa lunga si au devenit “copiloti” si pe pista de afaceri, folosind beneficiile acestei ocazii pentru a depasi granitele unui simplu eveniment de networking.

Mai mult decat atat, competitia propriu-zisa de karting aduce nota de adrenalina si distractie de care avem cu totii nevoie la sfarsitul unei zile la birou.

Partenerii evenimentului

Misiunea noastra de a sustine evolutia afacerilor din Romania este sustinuta de lideri ai industriei mondiale pe diverse domenii.

Avantajul ca ne asociem cu cei mai puternici ne ofera oportunitatea de a va oferi o experienta unica la eveniment.

Sustinut

Contact

Calea Grivitei,
Nr. 136, Procema Park, Corp B,
Etaj 1, Sector 1, Cod postal: 010737,
Bucuresti, Romania

marketing@classit.ro

Simona Cristocea
simona.cristocea@classit.ro
0737 733 104

INSCRIE-TE